Välkommen till Kuten.se

Varmt välkommen till denna fantastiska hemsida – kuten.se!

Kuten.se är skapad av mig, Kuten, och kommer handla lite om mitt liv och mina intressen. Om ni tycker om spel av olika former, precis som jag – håll i er! Största delen av det jag skriver om är allt från tv-spel till klassiska sällskapsspel. Det är något jag verkligen brinner för och därför något som tar stor del av min tid. Om du också gör det och vill få några nya tips om vad du ska spana in gör du rätt i att besöka min sida då och då.

Kuten.se – Din spelplats på nätet

Självfallet finns det mängder av bra sidor som tar upp alla möjliga spel. Men av egen erfarenhet så är det mest nice att få tips av någon man vet man delar smak med. Ta TripAdvisor exempelvis, det är fullständigt omöjligt att veta vilken typ av person som ger betyg och varför. Därför gillar jag mindre resebloggar mycket bättre där man hittar en person som är lik en själv. På samma sätt hoppas jag att du ser denna sida. ”Om Kuten säger att ett spel är bra, då är det ju det!”.

Jag har spelat dator och tv-spel hela mitt liv. Samt växte upp med sällskapsspel och kortspel av olika slag. Därför är detta självfallet något jag oftast kommer att gå in på. På senare år har jag hittat många spel online som jag tycker blir roligare och roligare. Därför är jag väldigt bred i mitt spel-intresse och kan förhopningsvis ge tips inom alla olika typer av kategorier. När denna sida blivit lite större och fler inlägg skrivits, kan du med fördel använda kategorierna i vänsterkanten här för att hitta den typ av spel som intresserar dig.

Det var allt för denna gång. Hoppas du kikar tillbaka hit till Kuten.se så ska jag göra mitt bästa för att leverera de hetaste tipsen just nu!

 

/Kuten